AutiZ

Mijn naam is Liezeth de Vreugd. Sinds 2005 zijn wij crisisopvang voor kinderen met een verstandelijke beperking en autisme. In 2010 hebben wij een gezinshuis voor kinderen met een verstandelijke beperking en autisme geopend.

Vanaf oktober 2016 zijn we naast het gezinshuis gestart als Autiz, autisme zorg, begeleiding en coaching.

Autiz geeft gezinsbegeleiding aan ouders van kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Autiz heeft als doel tolk te zijn voor de persoon met ASS en zijn omgeving, zodat er wederzijds begrip ontstaat en de dagelijks gang van zaken weer soepel verloopt. Het doel is de persoon met ASS en zijn omgeving kennis en mogelijkheden aanreiken. Gebaseerd op wederzijds begrip en respect voor de persoon en zijn autisme. Daar waar het vastgelopen is in het dagelijks leven interventies bieden en mensen in hun kracht zetten.

Daarnaast biedt Autiz coaching en training binnen teams waarin cliƫnten met ASS wonen.

We bieden we workshops psycho-educatie en basiskennis over de methodiek Geef me de 5.

Autiz streeft ernaar om personen met een ASS en zijn/haar omgeving in hun kracht te zetten, zodat zij elkaar begrijpen en in harmonie met elkaar kunnen leven.

Vanuit de ruime praktijkervaring, weten we dat deze methode positieve resultaten heeft.

Terug naar overzicht
Erasmuslaan 2
Katwijk
- 06-38754755 Licentiehouder sinds Oktober 2016 Begeleiding tot 18 jaar, Begeleiding volwassenen, Wonen, Werken, Dagbesteding Zuid-Holland