De klimopschool

Nicole Skomorowski: “Als directeur van de eerste Geef me de 5 school ben ik er enorm trots op dat wij als Klimopschool onze pedagogische aanpak volledig volgens Geef me de 5 vormgeven”. De klimopschool is een (V)SO school voor leerlingen met een verstandelijke beperking in Hilversum.

In 2015 zijn we begonnen met een VSO school voor kinderen met autisme en een HAVO/VWO-niveau; het Elancollege. Eerst nog in Hilversum, 1 klas in het gebouw van de Klimopschool en daarna op een eigen locatie in Bussum.

Het hele team heeft inmiddels de post-HBO-opleiding gevolgd en Marjan Groot, Daphne Tijhuis en ik hebben de licentieopleiding Geef me de 5 afgesloten. Hierdoor is onze school licentiehouder Geef me de 5. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en wat we graag in de school tot uiting willen laten komen. We zijn trots op onze manier van omgaan met de leerlingen, wees welkom!

Terug naar overzicht
Hoflaan10
1217 EAHilversum
www.klimopschool.net 035-6211622 Licentiehouder sinds 20-11-2013 Onderwijs, Basisschool, Middelbare school, Speciaal, Gespecialiseerd in verstandelijke beperking Noord-Holland