Oog voor Autisme

Oog voor autisme biedt ondersteuning, begeleiding en advisering aan mensen met autisme en de omgeving van deze zijn persoon. Er wordt gewerkt volgens de methodiek ' geef me de 5".

Met als doel “van overleven naar leven” te komen. Zorgen voor basisrust, waardoor ontwikkeling van de persoon met autisme kan plaatsvinden.

Mijn unieke bijdrage

  • Ik help de oorzaak van het probleem in beeld te brengen en houd van de “puzzel” die hulpvragen met zich meebrengen. Daarbij zoek ik goed uit wat passend is bij de hulpvraag. Ik bied maatwerk.
  • Ik heb passie om iemand met autisme van overleven naar leven te brengen
  • Ik benut mijn expertise om hulpvragen aan te pakken, maar geef vooral ruimte aan de ander om zelf stappen te zetten.
  • Ik luister met open houding, laat mensen in hun waarde laten en heb respect voor ieder individu.

Mijn kernwaarden

authentiek, positieve houding, respect, eerlijkheid/rechtvaardigheid, betrouwbaar, creativiteit, aandacht, betrokkenheid, enthousiasme, inlevingsvermogen, toegewijd Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan contact worden opgenomen via e-mail informatie@oogvoorautisme.nl of telefonisch 06-21392990

Terug naar overzicht
Zwolle www.oogvoorautisme.nl 06-21392990 Licentiehouder sinds Oktober 2016 Begeleiding tot 18 jaar, Begeleiding volwassenen, Wonen, Dagbesteding, Medisch, Logopedie Zwolle en omgeving