'De aanpak bij autisme! Van probleem naar oplossing'

Laat je inspireren door Colette de Bruin

Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met Autisme Spectrum Stoornis (ASS)? Als je dat weet kun je het gedrag dat daaruit voortkomt verklaren. Dat doet Colette de Bruin in haar nieuwste boek: ‘Dit is Autisme! Van hersenwerking tot gedrag’. Zij heeft hiervoor samengewerkt met neurobioloog dr. Fabienne Naber. Colette neemt je mee op een boeiende en unieke reis door het brein van iemand met autisme.

Geef me de 5 wil zoveel mogelijk mensen op weg helpen naar positief contact bij autisme. Daarom start Colette in november een tournee door Nederland. In iedere provincie geeft zij twee lezingen waarin zij de breinwerking van iemand met ASS naar de praktijk vertaalt. Dit doet zij aan de hand van herkenbare voorbeelden ondersteund met video.

Deze lezing is onderdeel van de nieuwe lezingentour 2017-2018 die start op 7 november. Tijdens deze tour wordt eerst de lezing ‘Dit is autisme’ in dezelfde regio’s gegeven. De lezing ‘De aanpak bij autisme’ kan ook bezocht worden zonder dat de lezing ‘Dit is autisme’ is bijgewoond, maar is er wel een goede aanvulling op. 

"Colette heeft echt antwoord op alle vragen! Wat een expert!"

De Geef me de 5 tour 2018 - 2019

De lezing ‘De aanpak bij autisme’ is onderdeel van de Geef me de 5-tour die wegens groot succes dit jaar wordt herhaald. In 2017 – 2018 bezochten ruim 20.000 mensen deze lezingen en gingen de Geef me de 5-cursussen in elke provincie van start. Dit schooljaar gaat de tour in de herhaling en kun je beide lezingen en ook de Geef me de 5 Basiscursus weer in alle provincies volgen.

De lezingen vullen elkaar perfect aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen. De lezing Dit is autisme richt zich meer op de informatieverwerking in het brein. Ook interessant? Bestel je tickets hier.

Wil je echt door de Auti-bril leren kijken én per moment de juiste tools kunnen inzetten? Tijdens de Geef me de 5-cursussen leer je Geef me de 5 te implementeren in jouw leven. Alle informatie over de cursussen vind je op deze pagina.

Agenda

Datum Tijd Prijs Locatie  
7-11-2019 19:30 tot 22:00 € 15,00 Groningen,
Martiniplaza
Inschrijven
26-11-2019 19:30 tot 22:00 € 15,00 Leeuwarden,
Stadsschouwburg De Harmonie
Inschrijven

Dit zeggen anderen over deze lezing