‘Dit is Autisme! Van hersenwerking tot gedrag’

Laat je inspireren door Colette de Bruin

Lezing ‘Dit is autisme’

Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met autismespectrumstoornis (ASS)? Als je dat weet, kun je het gedrag dat daaruit voortkomt verklaren. Dat doet Geef me de 5-grondlegger Colette de Bruin in haar nieuwste boek: ‘Dit is Autisme! Van hersenwerking tot gedrag.’ Zij heeft hiervoor samengewerkt met neuro-fysisch gedragswetenschapper dr. Fabienne Naber.

Tijdens de gelijknamige lezing nemen Colette en Fabiënne je mee op een boeiende en unieke reis door het brein van iemand met autisme. Op een voor iedereen begrijpelijke manier vertellen zij wat er anders gaat bij mensen met autisme. De talloze herkenbare voorbeelden kun je direct linken aan je eigen praktijk. Hierdoor zul je, naast vele nieuwe inzichten, ook nieuwe invalshoeken over de aanpak meenemen naar huis.

Een ware eyeopener voor iedereen die dagelijks te maken heeft met autisme! Heb je zelf autisme? Na deze lezing zul je begrijpen hoe jouw hoofd werkt.

'Mijn aandacht is bij de meeste lezingen na een half uur weg, tijdens Colette's verhaal over autisme bleef ik geboeid tot het einde.'

De Geef me de 5-tour 2018 - 2019

De lezing ‘Dit is autisme’ is onderdeel van de Geef me de 5-tour die wegens groot succes dit jaar wordt herhaald. In 2017 – 2018 bezochten ruim 20.000 mensen deze lezingen en gingen de Geef me de 5-cursussen in elke provincie van start. Dit schooljaar gaat de tour in de herhaling en kun je beide lezingen en ook de Geef me de 5 Basiscursus weer in alle provincies volgen.

De lezingen vullen elkaar perfect aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen. De lezing 'De aanpak bij autisme' richt zich meer op het HOE; hoe kun jij iemand met autisme verder helpen? Ook interessant? Bestel je tickets hier.

Wil je echt door de Auti-bril leren kijken én per moment de juiste tools kunnen inzetten? Tijdens de Geef me de 5-cursussen leer je Geef me de 5 te implementeren in jouw leven. Alle informatie over de cursussen vind je op deze pagina.

Agenda

Datum Tijd Prijs Locatie  
17-10-2019 19:30 tot 22:00 € 15,00 Schiedam,
Theater aan de Schie
Inschrijven
25-11-2019 19:30 tot 22:00 € 15,00 Alkmaar,
Theater De Vest
Inschrijven

Dit zeggen anderen over deze lezing

Kims ervaring met de lezing 'Dit is autisme'