Online lezing 'Dit is autisme'

Laat je inspireren door Colette de Bruin

Grijp je kans! Op veler verzoek geven Colette de Bruin en Fabiënne Naber de veelbezochte lezing ‘Dit is autisme’ online. Deze lezing geeft je inzicht in de oorzaak van autisme, waardoor je het gedrag dat daaruit volgt beter begrijpt. Na afloop van de lezing, die 1,5 uur duurt, kun je vragen over de lezing stellen in de chat. Colette en Fabiënne zullen een half uur lang vragen uit de chat beantwoorden. Na deze lezing kun je direct aan de slag met de praktische oplossingen en tips.

Meld je snel aan, want de belangstelling is groot.


Klik hier voor de meest gestelde vragen over de online lezing.  

‘Deze lezing leert je iemand met autisme écht begrijpen.’

De lezing ‘Dit is autisme’ sluit aan op het gelijknamige boek. Colette de Bruin (orthopedagogisch gedragsdeskundige) en dr. Naber (neurofysisch gedragswetenschapper) nemen je mee op reis door het brein. Ze vertellen wat er bij iemand met autisme anders gaat in de informatieverwerking en wat het gevolg daarvan is. Voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme een ware eye-opener!

Door de herkenbare voorbeelden en begrijpelijke wetenschappelijke onderbouwing zul je tijdens deze lezing vaak een ‘aha-ervaring’ hebben. Je krijgt direct praktische handvatten en nieuwe inzichten voor de omgang met iemand met autisme.

Agenda

Datum Tijd Prijs Locatie  
28-9-2021 20:00 tot 22:00 € 17,50 Online,
Geef me de 5 lezing
Extern inschrijven

Dit zeggen anderen over deze lezing