Boeken

Videolezing Dit is autisme

Videolezing Dit is autisme

Speelduur: 79 minuten | Nederlands

€ 12,50
Toegevoegd aan winkelwagen
  • Betalen met iDeal en Bancontact
  • Kijken wanneer het jou uitkomt
  • Pauzeren wanneer nodig, maar wel binnen 24 uur na start afkijken
  • Tickets voor je hele team in één keer besteld

Over deze lezing

Speelduur: 79 minuten | Nederlands

Nadat meer dan 40.000 mensen onze lezing ‘Dit is autisme’ in het theater hebben bijgewoond, kun je deze lezing nu als videolezing bekijken. 

In de lezing ‘Dit is autisme’ nemen Colette de Bruin en Fabiënne Naber je mee op reis door het brein. Ze vertellen wat er bij iemand met autisme anders gaat in de informatieverwerking en wat daarvan het gevolg is. Voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme een ware eye-opener!

Door de herkenbare voorbeelden en begrijpelijke wetenschappelijke onderbouwing zul je tijdens deze lezing vaak een ‘aha-ervaring’ hebben. Je krijgt direct praktische handvatten en nieuwe inzichten voor de omgang met iemand met autisme.

Deze lezing sluit aan op het boek Dit is autisme.

Bij aanschaf van dit product zie je af van het herroepingsrecht. Je kunt je aankoop dan niet meer annuleren of retourneren.

"Mijn frustratie heeft plaatsgemaakt voor begrip: mijn zoon moet zoveel harder werken om de wereld te begrijpen!"

Over de sprekersColette de Bruin is grondlegger van de Geef me de 5-methodiek en orthopedagogisch gedragsdeskundige. Zij is een autoriteit op het gebied van autisme en auteur van de bestsellers Geef me de 5, Auti-communicatie en Dit is autisme .Met haar organisatie, methodiek en boeken schoolt ze professionals en opvoeders die mensen met autisme begeleiden.

Dr. Fabiënne Naber is neurofysisch gedragswetenschapper en autisme-expert. Door diepgaand onderzoek naar wetenschappelijke literatuur over autisme heeft zij verbanden weten te leggen die nooit eerder zijn gelegd. Hierdoor kan zij helder uitleggen wat in het brein anders gaat bij autisme en kan zij verklaren waarom Geef me de 5 zo goed werkt.