Actueel

« Terug naar overzicht

Geef me de 5 helpt Alec

01 september

Met hulp van een Geef me de 5-deskundige is het Alec (12) gelukt om zelfstandig, in zijn eigen bed, in slaap te vallen. Het vaste, tijdrovende bedritueel met zijn moeder is niet meer nodig. De eerste avond dat de nieuwe structuur inging, was al een succes: om half 10 zat zijn moeder op de bank, terwijl Alec heerlijk in zijn eigen bed lag.

Hoe is het drie weken later? Tijd voor een evaluatie van de nieuwe avondstructuur.

Bekijk hier de evaluatie:

Moeder Kim: ‘Ik had er alle vertrouwen in dat we samen met Geef me de 5 een oplossing zouden vinden. We zijn zelf al behoorlijk vaardig in het toepassen van de methodiek, maar soms komen we er niet uit. Fijn dat we dan hulp kunnen inroepen. Dankzij de Geef me de 5-methodiek wordt Alec steeds zelfstandiger. Dat is goed voor zijn zelfvertrouwen en ontwikkeling, maar ook voor ons gezin.’

Zelf doen?

Wil jij ook graag je kind op weg helpen naar zelfstandigheid? Volg dan dan na de Geef me de 5 Basiscursus ook de Verdiepingscursus; dankzij de grote inbreng van eigen situaties, leer je Geef me de 5 op maat toepassen. Kom je er zelf niet uit? Klop dan aan bij een van onze licentiehouders.