Door incompany klanten gewaardeerd met een 9,2 Bron:

Cursussen op verzoek

Geef me de 5 komt naar u toe

Wil je Geef me de 5 toepassen binnen jouw organisatie of binnen een bepaalde afdeling de kennis en vaardigheden op het gebied van autisme verbreden? Geef me de 5 komt naar jullie toe en verzorgt cursusdagen op elke door jullie gewenste locatie in Nederland.

Traject op maat

Met een incompanycursus wordt altijd rekening gehouden met jullie doelgroep. Heb je daarnaast nog een specifieke vraag, leg deze dan ook bij ons neer. Samen bepalen we welk programma het beste aansluit op jullie wensen. Cursusdata kunnen In onderling overleg worden vastgesteld. Met deze persoonlijke aanpak heeft u dus zelf inspraak als het gaat om inhoud, uitvoering en lengte van het traject. De kracht van een incompanycursus is dat met de trainer, die bekend is met jullie doelgroep, direct de vertaalslag naar jullie organisatie en werk wordt gemaakt en iedereen hier gelijk mee aan de slag kan. 

Onze klanten

Gemeenten

Gehandicaptenzorg

Onderwijs

GGZ

Logopedie

Kinderopvang

Kennismakingsgesprek

Wil je weten welke cursussen en aanpak het beste aansluiten bij jouw organisatie of team? En wat precies de mogelijkheden zijn? Wij helpen jullie graag met het realiseren van jullie doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Bel met 0314- 82 09 40 of mail ons via het aanvraagformulier cursus op verzoek hieronder.

Aanvraagformulier cursus op verzoek

Gegevens organisatie

Contactpersoon

Cursusinformatie

(velden met een * zijn verplichte velden)