Lezingen op verzoek

Wil je een eerste kennismaking met Geef me de 5 voor de hele organisatie en alle betrokkenen? Voor organisaties of samenwerkingsverbanden verzorgen wij ook lezingen op verzoek, vaak in het kader van een studiedag, symposium, jubileum of ouderavond. Graag maken wij een bestaande lezing voor jullie organisatie en doelgroep op maat.

Wanneer je een verzoek hebt voor een lezing dan kan je hiervoor contact met ons opnemen. Wij kijken samen met jou welke lezing passend is voor jullie organisatie. Bel daarvoor met 0314- 82 09 40 of mail ons via het aanvraagformulier.

Nieuwe lezingen 'Dit is autisme'
en 'De aanpak bij autisme'
De twee nieuwe lezingen ‘Dit is autisme’ en ‘De aanpak bij autisme’ sluiten aan bij het nieuwe boek van Colette de Bruin, waarin haar methodiek wetenschappelijk onderbouwd is. Tijdens een lezing krijg je inzicht in de oorzaak van autisme, waardoor je het begrijpt en de bewezen praktische aanpak van Geef me de 5 kunt toepassen. Colette de Bruin neemt je mee op reis door het brein van iemand met autisme, je kunt daarna met haar praktische oplossingen en tips direct aan de slag.

 

‘De lezing van Colette is bij ons de start geweest van veel positieve veranderingen.’

Reactie op facebook.

Onze klanten

Gemeenten

Gehandicaptenzorg

Onderwijs

GGZ

Logopedie

Kinderopvang

Hoe wij de lezing voor jou op maat maken

Met een incompany lezing krijg je een lezing afgestemd op jullie doelgroep en behoefte. Onze medewerkers denken hierin graag met jou mee om de lezing zo passend mogelijk te maken. Denk hierbij aan een lezing om autisme beter te leren begrijpen. Daarin leer je kijken door de zogenaamde 'Auti-bril' en weet je welke stap je kan zetten om jouw leerling of cliënt verder te helpen. Of bijvoorbeeld een lezing om een verdiepingsslag in de communicatie te maken. Tijdens deze lezing leer je wat je leerling of cliënt met autisme hierin anders nodig heeft en kom je meer op één lijn met je team. Of juist een lezing over het creëren van een veilige basis en voorspelbaarheid geven in de dag. Ook hiermee kun je een start maken aan de hand van een lezing. Jij geeft aan wat jullie wensen zijn en samen kiezen we een passende lezing. Neem vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier lezing op verzoek. 

Aanvraagformulier lezing op verzoek

Gegevens organisatie

Contactpersoon

Lezinginformatie

(velden met een * zijn verplichte velden)