Lezingen op verzoek

Wil je een eerste kennismaking met Geef me de 5 voor de hele organisatie en alle betrokkenen? Voor organisaties of samenwerkingsverbanden verzorgen wij ook lezingen op verzoek, vaak in het kader van een studiedag, symposium, jubileum of ouderavond.

Graag maken wij de lezing 'Geef me de 5 bij autisme' voor jullie organisatie en doelgroep op maat. De lezing zal worden verzorgd door een van onze trainers die hiervoor zijn opgeleid door Colette de Bruin. 

Heb je interesse in een incompanylezing op maat? Neem dan contact met ons op. Bel 0314 - 82 09 40 of mail ons via onderstaand aanvraagformulier.

‘De lezing van Geef me de 5 is bij ons de start geweest van veel positieve veranderingen.’

 

Onze klanten

Gemeenten

Gehandicaptenzorg

Onderwijs

GGZ

Logopedie

Kinderopvang

Hoe wij de lezing voor jou op maat maken

Met een incompanylezing wordt de lezing 'Geef me de 5 bij autisme' zo veel mogelijk afgestemd op jullie doelgroep en behoefte. Onze medewerkers denken hierin graag met jou mee. De lezing geeft inzicht in de oorzaak van gedrag waardoor je autisme beter gaat begrijpen. Je leert kijken door de zogenoemde 'Auti-bril' en weet welke stap je kunt zetten om jouw leerling of cliënt verder te helpen. De aanpak kun je bepalen als de oorzaak duidelijk is. De inhoud van deze lezing staat vast, maar de diverse filmbeelden stemmen we af op jullie doelgroep en de bezoekers van de lezing. De lezing duurt altijd twee uur, exclusief pauze.

Aanvraagformulier lezing op verzoek

Gegevens organisatie

Contactpersoon

Lezinginformatie

(velden met een * zijn verplichte velden)