Cursussen

Heb je dagelijks te maken met mensen met autisme? Vind je het lastig daarmee om te gaan? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen. Tijdens deze vierdaagse opleidingen leer je autisme echt begrijpen. Het gaat daarbij niet om het gedrag, maar om de oorzaak ervan. Als je dat begrijpt, kun je op een positieve manier omgaan met jouw kind, leerling of cliënt met autisme.

Al onze cursussen worden ondersteund door videobeelden uit de praktijk en zitten boordevol praktische tips!

Alle Geef me de 5-cursusdagen worden op de aangegeven locaties verzorgd met inachtneming van alle RIVM richtlijnen. Wij blijven deze richtlijnen op de voet volgen. Zijn er wijzigingen in de huidige situatie, dan wordt iedere cursist daarvan per mail op de hoogte gebracht.

Omdat onze online variant zo positief is ontvangen door onze cursisten, zullen wij ook deze vorm blijven aanbieden. In ons cursusaanbod wordt duidelijk vermeld als het een  online cursus betreft.

Geef me de 5 gebruikt voor haar online scholingsaanbod het programma Zoom. De huidige updates van Zoom en de instellingen die Geef me de 5 bij al haar bijeenkomsten gebruikt, maakt dat we dit op een veilige manier kunnen doen. Download hier meer informatie over de veiligheid. 

 

 

Kies tot welke doelgroep je behoort en lees meer over het cursusaanbod voor jou

Cursussen voor opvoeders
Cursussen voor in het onderwijs
Cursussen voor in de zorg

Dit zeggen anderen over onze cursussen

"We spreken nu als team een gezamelijke taal."
"We keken dwars door Sander heen."
"Ik zie in de praktijk dat het echt werkt."