Cursussen

Heb je dagelijks te maken met mensen met autisme? Vind je het lastig daarmee om te gaan? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen. Tijdens deze vierdaagse opleidingen leer je autisme echt begrijpen. Het gaat daarbij niet om het gedrag, maar om de oorzaak ervan. Als je dat begrijpt, kun je op een positieve manier omgaan met jouw kind, leerling of cliënt met autisme.

Al onze cursussen worden ondersteund door videobeelden uit de praktijk en zitten boordevol praktische tips!

13-01-2021
Na de persconferentie van 12 januari is duidelijk geworden dat de lockdown situatie langer gaat duren. Dit heeft tot gevolg dat de cursuslocaties van Geef me de 5 gesloten blijven voor onze activiteiten. Deze maatregelen duren tot 9 februari. Met het oog op de vragen die er nog zijn rondom de Engelse variant van het virus, hebben wij ervoor gekozen om alle cursusdagen van februari online te verzorgen. Hopenlijk krijgen we in deze periode wat meer duidelijkheid


Zijn er nieuwe ontwikkelingen, dan houden we onze cursisten natuurlijk per e-mail op de hoogte.  Omdat onze online variant zo positief is ontvangen door onze cursisten, hebben wij er het volste vertrouwen in dat wij er de komende periode met jullie weer mooie cursusdagen van gaan maken!
 

Geef me de 5 gebruikt voor haar online scholingsaanbod het programma Zoom. De huidige updates van Zoom en de instellingen die Geef me de 5 bij al haar bijeenkomsten gebruikt, maakt dat we dit op een veilige manier kunnen doen. Download hier meer informatie over de veiligheid. 

 

 

Kies tot welke doelgroep je behoort en lees meer over het cursusaanbod voor jou

Cursussen voor opvoeders
Cursussen voor in het onderwijs
Cursussen voor in de zorg

Dit zeggen anderen over onze cursussen

"We spreken nu als team een gezamelijke taal."
"We keken dwars door Sander heen."
"Ik zie in de praktijk dat het echt werkt."