Cursussen

Heb je dagelijks te maken met mensen met autisme? Vind je het lastig daarmee om te gaan? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen. Tijdens deze vierdaagse opleidingen leer je autisme echt begrijpen. Het gaat daarbij niet om het gedrag, maar om de oorzaak ervan. Als je dat begrijpt, kun je op een positieve manier omgaan met jouw kind, leerling of cliënt met autisme.

Al onze cursussen worden ondersteund door videobeelden uit de praktijk en zitten boordevol praktische tips!

31-03-2021 Geef me de 5 cursus en corona
Na de persconferentie vorige week is duidelijk geworden dat de huidige lockdown maatregelen verlengd zijn tot en met 20 april. Daarna is het afwachten hoeveel tijd het nog gaat kosten voordat we de huidige richtlijnen stukje bij beetje kunnen loslaten. Omdat veel nog onduidelijk is, hebben wij ervoor gekozen om alle cursusdagen tot en met 15 juli online te verzorgen. 

Zijn er nieuwe ontwikkelingen, dan houden we onze cursisten per e-mail op de hoogte.  Omdat onze online variant zo positief is ontvangen door onze cursisten, hebben wij er het volste vertrouwen in dat wij er de komende periode met jullie weer mooie cursusdagen van gaan maken!
 

Geef me de 5 gebruikt voor haar online scholingsaanbod het programma Zoom. De huidige updates van Zoom en de instellingen die Geef me de 5 bij al haar bijeenkomsten gebruikt, maakt dat we dit op een veilige manier kunnen doen. Download hier meer informatie over de veiligheid. 

 

 

Kies tot welke doelgroep je behoort en lees meer over het cursusaanbod voor jou

Cursussen voor opvoeders
Cursussen voor in het onderwijs
Cursussen voor in de zorg

Dit zeggen anderen over onze cursussen

"We spreken nu als team een gezamelijke taal."
"We keken dwars door Sander heen."
"Ik zie in de praktijk dat het echt werkt."