Geef me de 5 zoekt ambassadeurs!

Mensen die Geef me de 5 kennen weten het. Geef me de 5 is meer dan een methodiek, het is een way of life. Een manier van kijken die het verschil maakt in het leven van een gezin waarin ASS een rol speelt.

Herken jij dit? Heeft Geef me de 5 er in jouw gezin, jouw werk of jouw leven voor gezorgd dat overleven weer leven is geworden? Wil je vanuit deze ervaring graag iets betekenen voor andere mensen die te maken hebben met ASS?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ambassadeur van Geef me de 5 help je Colette de Bruin met het realiseren van haar ambitie om gezinnen en mensen met autisme te helpen. Je hebt de speciale taak om zoveel mogelijk mensen bij Geef me de 5 te betrekken. Dit doe je vanuit je vergaande enthousiasme en betrokkenheid bij Geef me de 5, maar ook omdat je graag contact houdt met andere ouders, ervaringsdeskundigen of professionals die te maken hebben met ASS.

De ambassadeurs zijn onderdeel van de Geef me de 5 community, die allemaal hetzelfde uitstralen en communiceren.

Wat doet een ambassadeur?

Ambassadeurs schrijven zich in voor verschillende projecten. Je bepaalt dus zelf op welke manier en wanneer je meedoet.

Voorbeelden van activiteiten ambassadeurs:

  • Je maakt mensen in je omgeving enthousiast om een lezing in de buurt bij te wonen. Om dit te bereiken krijg je speciale kortingskaarten om uit te delen. Als ambassadeur ontvang je zelf 2 gratis toegangskaarten voor de lezing.
     
  • Vooraf, tijdens en na de lezing bij jou in de buurt ben je zichtbaar aanwezig voor bezoekers. Vooraf help je mee met opbouwen voor de lezing, in de pauze en na de lezing kunnen bezoekers je aanspreken en vragen stellen over jouw ervaring met Geef me de 5.

Wat vragen wij?

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar
  • Ervaring: ASS speelt een rol in jouw gezin, jouw werk of je eigen leven en je hebt ervaring met Geef me de 5
  • Motivatie: Vanuit je vergaande enthousiasme en betrokkenheid bij Geef me de 5 wil je iets betekenen voor mensen met ASS of gezinnen waarin ASS een rol speelt.
  • Continuïteit: Ambassadeur ben je vrijwillig, maar het is niet vrijblijvend. Minimaal een keer per jaar doe je mee aan een activiteit van de ambassadeurs.
  • Deskundigheid: Je past Geef me de 5 toe in jouw gezin of op je werk. Deze positieve ervaring gebruik je om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de Geef me de 5. Je bent geen hulpverlener, maar je gebruikt je eigen verhaal om andere ouders gerust te stellen, vertrouwen te geven en perspectief te schetsen.
  • Passend in het team: Je wordt er blij van om deel uit te maken van de Geef me de 5 community.

Ben je enthousiast of heb je vragen?
Neem dan contact op via ambassadeur@geefmede5.nl, Dan bespreken we samen wat een ambassadeur doet en of het iets voor je is.

Direct aanmelden

Meld je hieronder aan als ambassadeur Aanmeldformulier

Adresgegevens

Mijn ervaring met Geef me de 5: (aanvinken wat van toepassing is, meerdere antwoorden mogelijk)


Mijn ervaring met autisme: (aanvinken wat van toepassing is, één hokje aankruisen)


Ik wil graag contact met je opnemen over jouw aanmelding. Hoe kan ik je het beste bereiken?

Op welk moment van de dag?


* Deze velden zijn verplicht