Actueel

« Terug naar overzicht

Betrokken ambassadeurs bij start Stichting

11 oktober

Maandagavond 9 oktober ging een lang gekoesterde wens van Colette de Bruin in vervulling: de Stichting Ambassadeurs Geef me de 5 ging officieel van start! 35 Enthousiaste ambassadeurs kwamen uit alle delen van het land (Hoorn, Katwijk aan Zee, Zwolle, Venlo etc.) om de aftrap bij te wonen op de locatie van Geef me de 5 in Arnhem. De ambassadeurs dragen Geef me de 5 een warm hart toe en gaan daarom als vrijwilliger aan de slag.

Enorm betrokken
Tijdens het welkomstwoord van coördinator ambassadeurs Manon Knook werd het al duidelijk: deze mensen zijn enorm bij ons betrokken. Zo helpt iemand als vrijwillig chauffeur om Colette naar de lezingen te rijden, is er een ander die zijn netwerk benut om Geef me de 5 landelijk bekend te maken en volgt er binnenkort een ambassadeur die gaat vloggen over ons nieuwe boek. Iedere ambassadeur heeft hierbij een persoonlijk verhaal.

Wat je als ambassadeur doet
Deze geslaagde aftrap was gepland om hen te laten weten wat je als ambassadeur doet, om een startpakketje in ontvangst te nemen én om een officiële overeenkomst te tekenen. Ook werd het gloednieuwe logo van de Stichting met enthousiast applaus ontvangen. Na deze officiële start gaan zij op verschillende manieren aan de slag om Geef me de 5 bekendheid te geven. Zo zijn zij bijvoorbeeld actief aanwezig bij de lezingen of vertellen zij anderen over hun ervaring met Geef me de 5.  

Een primeur
De avond werd afgesloten met een heuse primeur: de ambassadeurs kregen een try-out van de nieuwe lezing van Colette over ‘Dit is autisme’. Dit deed zij met een compleet nieuwe presentatie met daarin uitgebreide platen en mooie treffende illustraties en filmpjes. Deze werd dan ook met veel interesse door de aanwezigen ontvangen!

Ben of ken jij iemand die ook ambassadeur wil worden bij de Stichting Ambassadeurs Geef me de 5? Verwijs diegene dan naar deze informatie of deel dit bericht!