Actueel

« Terug naar overzicht

Vacature: Trainer binnen het onderwijs en ontwikkelaar van lesmateriaal

23 mei

Ter uitbreiding van het team van Geef me de 5 zijn wij op zoek naar een trainer en ontwikkelaar voor minimaal 24 uur per week. Meer uur per week is bespreekbaar.

Geef me de 5

Geef me de 5 is een wetenschappelijk onderbouwde, praktische methodiek voor omgang met mensen met autisme. De missie van Geef me de 5 is: in heel Nederland de bekendheid vergroten rondom autisme, de oorzaken van gedrag dat daarbij hoort en de aanpak middels de Geef me de 5-methodiek, waardoor mensen met autisme en hun omgeving niet meer hoeven te overleven, maar weer kunnen gaan leven.

Om dit te bereiken, leiden wij jaarlijks meer dan 1.000 ouders en zorg- en onderwijsprofessionals op in onze methodiek.

Geef me de 5 groeit, ontwikkelt, professionaliseert en breidt ieder jaar uit. Sinds de publicatie van het boek Dit is autisme is er nog meer vraag naar onze lezingen, cursussen en opleidingen. Colette de Bruin, auteur van het boek en grondlegger van de Geef me de 5-methodiek, toert momenteel met groot succes door het hele land om te vertellen over de nieuwste inzichten op het gebied van autisme. Wil jij bijdragen aan het verspreiden en overdragen van onze kennis in het onderwijs? Lees dan snel verder.

Over de functie  

Als Geef me de 5-trainer draag je via onze cursussen de methodiek over aan ouders en/of professionals die te maken hebben met autisme. Je leert hen autisme te begrijpen en de methodiek op maat toe te passen met behulp van een presentatie, opdrachten en hun eigen videobeelden. Je kunt in heel Nederland worden ingezet. Als ontwikkelaar draag je bij aan het verder ontwikkelen van het materiaal dat wordt ingezet tijdens de cursussen. Wij zijn specifiek op zoek naar een trainer die de cursussen binnen het (speciaal) basisonderwijs en voortgezet (speciaal) onderwijs verzorgt.

Wie ben jij

Je hebt affiniteit met autisme, je weet wat autisme betekent voor mensen die ermee te maken hebben of hebt er zelf mee te maken. Vanuit deze ervaring deel jij de missie van Geef me de 5. Je bent ondernemend en proactief, een echte zelfstarter. Je werkt graag samen en spart met collega’s over de juiste aanpak. Je bent creatief in het ontwikkelen van lesmateriaal en sterk in het koppelen van werkvormen aan leerdoelen. Je wordt enthousiast van het gebruik van verschillende media tijdens het ontwikkelen van materiaal, denk aan presentaties, e-learning en fysiek materiaal. Je denkt snel en hebt daarbij oog voor het individu en het groepsproces. Je bent ict-bekwaam. Je reist graag door heel Nederland om je kennis over te dragen. Je komt graag op nieuwe locaties. Hotelovernachtingen en lange dagen zijn voor jou geen probleem.

Wat vragen wij

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Een onderwijsachtergrond (eventueel aangevuld met pedagogiek)
 • Ruime werkervaring binnen het onderwijs
 • Ervaring met Geef me de 5 als professional
 • Sterke communicatie in woord en geschrift
 • Flexibiliteit in werkdagen, de woensdag(soms ook de avond) is een vaste werkdag
 • Beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré
 • Een rijbewijs B en een eigen auto

 Wij bieden jou

 • Een aanstelling voor een jaar, met de intentie dit – bij gebleken geschiktheid – om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een groeiende en professionele organisatie waar de mens centraal staat
 • Een afwisselende en uitdagende parttimebaan, minimaal 24 uur per week
 • Een uitgebreid inwerktraject
 • Een marktconform salaris volgens de cao ggz (FWG 50)
 • Een team met betrokken collega’s die allen dezelfde missie delen
 • Uiteraard veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid
 • De standplaats voor de ontwikkelwerkzaamheden is Doetinchem

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Graag zien we jouw creatieve sollicitatie in de vorm van een PowerPoint of een video. Mail jouw sollicitatie inclusief foto en cv aan pz@autimaat.nl voor vrijdag 10 juni 2022, t.a.v. mevr. S. van Alen.  

Heb je nog vragen of twijfels? Bel ons gerust. Syntha kan jou alles vertellen over deze leuke functie, haar telefoonnummer is 06 44 39 81 08.