Actueel

« Terug naar overzicht

Geef me de 5 zoekt ambassadeurs!

12 juli

Mensen die Geef me de 5 kennen weten het. Geef me de 5 is meer dan een methodiek, het is een way of life. Een manier van kijken die het verschil maakt in het leven van een gezin waarin ASS een rol speelt.

Herken jij dit? Heeft Geef me de 5 er in jouw gezin, jouw werk of jouw leven voor gezorgd dat overleven weer leven is geworden? Wil je vanuit deze ervaring graag iets betekenen voor andere mensen die te maken hebben met ASS?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ambassadeur van Geef me de 5 help je Colette de Bruin met het realiseren van haar ambitie om gezinnen en mensen met autisme te helpen. Je hebt de speciale taak om zoveel mogelijk mensen bij Geef me de 5 te betrekken. Dit doe je vanuit je vergaande enthousiasme en betrokkenheid bij Geef me de 5, maar ook omdat je graag contact houdt met andere ouders, ervaringsdeskundigen of professionals die te maken hebben met ASS.

De ambassadeurs zijn onderdeel van de Geef me de 5 community, die allemaal hetzelfde uitstralen en communiceren.

Wat doet een ambassadeur?

Ambassadeurs schrijven zich in voor verschillende projecten. Je bepaalt dus zelf op welke manier en wanneer je meedoet.

Voorbeelden van activiteiten ambassadeurs:

  • Je maakt mensen in je omgeving enthousiast om een lezing in de buurt bij te wonen. Om dit te bereiken krijg je speciale kortingskaarten om uit te delen. Als ambassadeur ontvang je zelf 2 gratis toegangskaarten voor de lezing.
     
  • Vooraf, tijdens en na de lezing bij jou in de buurt ben je zichtbaar aanwezig voor bezoekers. Vooraf help je mee met opbouwen voor de lezing, in de pauze en na de lezing kunnen bezoekers je aanspreken en vragen stellen over jouw ervaring met Geef me de 5.

Word je hier enthousiast van? Kijk op onze pagina voor ambassadeurs voor wat wij van je verwachten en reageer direct!