De Klimop

Wij zijn enorm trots de eerste Geef me de 5 school te zijn een school waarbij de pedagogische aanpak volledig volgens Geef me de 5 wordt vormgegeven. De Klimop in Hilversum is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen, doorgaans met een IQ tussen de 35 en 70. Leerlingen met een IQ tussen 70 en 80 zijn in enkele gevallen toelaatbaar als blijkt dat zij door grotere ondersteuningsbehoeften niet tot leren komen en onder niveau presteren.

Het hele team heeft inmiddels de post-HBO-opleiding gevolgd en Marieke Vaessen, Marjan Groot en Daphne Tijhuis hebben de licentieopleiding Geef me de 5 afgesloten. Hierdoor is onze school licentiehouder Geef me de 5, de licentiehouders zorgen ervoor dat de aanpak van Geef me de 5 gewaarborgd blijft, onder andere door observaties in de klassen/ begeleiding van persoonsleden en personeelsleden informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen Geef me de 5.

Iets waar we dus dagelijks mee bezig zijn en wat we graag in de school tot uiting willen laten komen. We zijn trots op onze manier van omgaan met de leerlingen, wees welkom!

Terug naar overzicht
Hoflaan 10
1217 EA Hilversum
https://www.klimopschool.net 035-6211622 Licentiehouder sinds 20-11-2013 Onderwijs, Basisschool, Middelbare school, Speciaal, Gespecialiseerd in verstandelijke beperking Noord-Holland