De Vlieger-Zorg

De Vlieger-Zorg is een kleinschalige, familiaire zorgaanbieder met 3 vestigingen in en om Hoogeveen. Vanuit moderne, mooie locaties worden meerdere zorgactiviteiten aangeboden. Ruimte, Regelmaat, Reinheid en Rust zijn op alle locaties van toepassing

In Nieuweroord hebben we een logeerhuis (max 9 logees) en dagopvang, aan de Stuifzandseweg hebben we een woonlocatie én bieden we dagbesteding aan en aan de Leeuweriklaan bieden we individuele begeleiding, dagbesteding en dagopvang. Deze nieuwe locatie gaat ook gebruikt worden voor ontmoetingsmomenten voor jongeren met ASS. Daarnaast willen we daar een maatschappelijke rol te gaan vervullen in de buurt waarbij jong en oud de gelegenheid krijgt om elkaar te ontmoeten.

Onze missie is; Ieder mens is uniek en heeft het recht op een liefdevol en gelukkig leven! Samen met onze ca 40 medewerkers ondersteunen wij vanuit oprechte betrokkenheid kinderen, jongeren en (jong)volwassenen en hun gezinnen.

Door de methodiek Geefmede5 spreken alle begeleiders dezelfde taal en werken we vanuit dezelfde uitgangspunten zoals een positieve grondhouding, geloven we dat gedrag voortkomt uit de breinwerking en hebben we een dienende, positieve en ontwikkelingsgerichte begeleidingsstijl.

Terug naar overzicht
Stuifzandseweg50A, B, C
7903 TBHoogeveen
https://www.devlieger-zorg.nl 0528-361291 Licentiehouder sinds 2024 Zorg – begeleiding of behandeling tot 18 jaar of behandeling volwassenen of wonen/werken/dagbesteding