EigenzinnigKind

Vanuit het woord eigenzinnig, wil ik Alineke Bax met EigenzinnigKind u en uw kind met Autisme of andere psychiatrische/gedragsstoornissen helpen en begeleiden. Dat doe ik op een praktische manier, daar waar nodig. Thuis, op school, het kinderdagverblijf, bij de sportclub etc.

Doormiddel van meekijken, gesprekken met de ouder/het kind, filmbeelden terugkijken, kan samen met het kind en de opvoeder een passende manier gezocht worden om aan te sluiten bij wat nodig is.

Mijn ambitie is om ieder individu een passende plek in de samenleving te geven, daar waar het kind zich het meest thuis voelt en zijn gaven en talenten kan gebruiken en zijn kleurenpalet kan laten zien. Om van een situatie van overleven naar leven te laten gaan en het kind zoveel als mogelijk zelfstandig te maken.

Als verpleegkundige en pedagoog ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest. Van verpleeghuis, gehandicapte opvang tot speciaal onderwijs en klinische jeugdpsychiatrie. Deze ervaring helpt mij in het werken binnen verschillende werkvelden aan te sluiten bij verschillende doelgroepen.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken, bellen of e-mailen.

Terug naar overzicht
Voorpost 22
3831 RT Leusden
https://www.eigenzinnigkind.nl 06-10263218 Licentiehouder sinds Oktober 2016 Begeleiding tot 18 jaar, Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs, Werken Regio Midden-Nederland, vooral in Amersfoort maar ook het gooi en omliggende plaatsen rond Amersfoort