Juventum, onderdeel van Eleos

Bij Juventum hebben we plaats voor achttien jongeren van 12 tot 21 jaar die een vorm van autisme hebben, en hierdoor (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Je kind kan hier overdag en ’s nachts terecht bij een begeleider van Eleos. Samen met een persoonlijke begeleider stellen we met je kind en jou als ouder doelen en wensen op waarbij jullie je prettig voelen. Stap voor stap werken we samen naar het einddoel toe.
We vinden het belangrijk dat jouw kind een dagbesteding heeft, bijvoorbeeld school of een werkplek. Wij helpen jullie hierbij. In het weekend kan je kind naar huis gaan, of in de woonvorm blijven. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd bij Juventum.
Bij Eleos werken we vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We bieden daarom zorg vanuit dit geloof. Juventum heeft een reformatorische identiteit. Je merkt dit aan hoe we met elkaar omgaan, in de gesprekken, het samen bidden en het samen Bijbellezen.

Terug naar overzicht
Van Neslaan 14
6712 CN Ede
https://www.eleos.nl/locaties/juventum/ 06-40186476 of 088-892 01 50 Licentiehouder sinds 2020 Begeleiding/wonen voor jongeren met een vorm van autisme (18 tot 21 jaar) Gelderland