Natuurkr8

Onderwijs-Zorgboerderij Natuurkr8 biedt, op kleinschalige en persoonlijke wijze, begeleiding aan kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van onderwijs-zorg arrangementen in de vorm van “leer- & gedragsarrangement KR8”, waarbij de methodiek van “Geef me de 5” volledig is geïntegreerd binnen onze aanpak en begeleidingswijze.

Elk kind gelijke kansen, dat is waar we bij Natuurkr8 voor strijden. Onderwijs en zorg zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo logisch en zo nodig. Elk kind verdient het namelijk om onderwijs te krijgen, elk kind verdient het om te leren. Bij Natuurkr8 leggen we de verbinding tussen zorg en onderwijs, werken we preventief en voorkomen we thuiszitters. We bieden het kind de rust, de ruimte, de duidelijkheid, de veiligheid en onze kennis en expertise om weer tot bloei te komen.

Natuurkr8 is gelegen op een landelijke plek, omringd door dieren en natuur, met volop mogelijkheden tot ontlading en rust. Onze trajecten zijn zoveel mogelijk gericht op terugkeer naar een onderwijssetting, wat maakt dat we veelvuldig samen werken met het onderwijs. De doelgroep voor leer- & gedragsarrangement KR8  zijn de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Bij Natuurkr8 komen 4 tot 6 kinderen per dag, begeleiding is hierbij voornamelijk 1-op-1. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zowel onze zorg- als onderwijsmedewerkers zijn geschoold in de “Geef me de 5” methodiek. Elk begeleidingstraject is maatwerk, wij kijken naar dát wat het kind nodig heeft. We denken hierbij graag out-of-the-box.

Terug naar overzicht
Groote Woldweg 98
8097 RV Oosterwolde
https://www.natuurkr8.nl 0613725096 Licentiehouder sinds 2021 Zwolle