Slimmerik

Heeft u een kind, cliënt of leerling met autisme en bent u op zoek naar praktische ondersteuning? Dan bent u bij Slimmerik aan het juiste adres. Slimmerik ondersteuning is de eerste officiële licentiehouder van Geef me de 5 in Friesland die ambulante ondersteuning biedt bij autisme.

Aanbod Slimmerik:

  • Ambulante ondersteuning thuis, op school of instelling.
  • Maatjesgroepen
  • Remedial teaching/ huiswerkbegeleiding
  • Rots en water training

De doelgroep:

Slimmerik biedt in Friesland ondersteuning bij kinderen en jongeren tot en met 18 jaar met een diagnose ASS (autisme spectrum stoornis) of kenmerken hiervan.

De eigenaar:

Mijn naam is Erik Velstra en ik werk sinds 2010 als leraar speciaal basisonderwijs in Leeuwarden. De afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept in autisme door onder andere de basiscursus, Post-HBO en licentie opleiding van ' Geef me de 5' te volgen.

Naast mijn huidige baan ben ik eigenaar van de praktijk Slimmerik. Ik wil graag zoveel mogelijk kinderen, leraren, hulpverleners en ouders de hulp bieden die ze verdienen en nodig hebben door middel van de Geef me de 5 methodiek.

Contact:

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvend intakegesprek neem dan contact met ons op via onze website www.slimmerik-ondersteuning.nl

Terug naar overzicht
Boeier2
9051 PPStiens (nabij Leeuwarden)
www.slimmerik-ondersteuning.nl 06-28078450 Licentiehouder sinds 2016 Basisonderwijs, Begeleiding tot 18 jaar, Begeleiding volwassenen, Voortgezet onderwijs Friesland