Slimmerik

Heeft u een kind, cliënt of leerling met autisme en bent u op zoek naar specialistische ondersteuning? Dan bent u bij Slimmerik in Leeuwarden aan het juiste adres. Slimmerik ondersteuning is de eerste officiële licentiehouder van Geef me de 5 in Friesland die (ambulante) ondersteuning biedt bij autisme.

We zijn gecontracteerd zorgaanbieder specialistische begeleiding jeugd bij alle gemeenten in Friesland. Dat betekent dat alle huisartsen, jeugdartsen en wijk- en gebiedsteams rechtstreeks kunnen verwijzen naar Slimmerik.

Slimmerik is een groeiende jeugdzorgorganisatie waar de cliënt en zijn omgeving echt centraal staat.

Aanbod Slimmerik:

  • Ambulante (opvoed)ondersteuning thuis, op school of binnen de instelling
  • Naschoolse ondersteuning
  • Maatjesgroepen
  • Thuiszitters ondersteuning
  • Huiswerkbegeleiding
  • Rots en water training

De doelgroep:

Slimmerik biedt in Friesland ondersteuning bij kinderen en jongeren tot 18 jaar met een diagnose ASS (autisme spectrum stoornis) of kenmerken hiervan.

De missie:

Erik Velstra is autisme deskundige en hij heeft in 2016 de organisatie Slimmerik opgericht. Na vele jaren werkervaring in de jeugdzorg en als leerkracht in het speciaal basisonderwijs heeft hij zich de afgelopen jaren verder verdiept in autisme door onder andere de basiscursus, Post-HBO en licentie opleiding van Geef me de 5 te volgen.

Zijn doel is om samen met het deskundig team van Slimmerik zoveel mogelijk kinderen, leraren, hulpverleners en ouders de hulp te bieden die ze verdienen en nodig hebben door middel van de Geef me de 5 methodiek.

Juist door de ervaring in het onderwijs en zorg kunnen wij een goede verbinding maken tussen de school- en thuissituatie.

Kijkt u voor onze teamleden op onze eigen website.

Contact:

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvend intakegesprek neem dan contact met ons op via onze website www.slimmerik-ondersteuning.nl

Wij vertellen u graag meer over onze ondersteuning.

Terug naar overzicht
Verlengde Schrans 81
8932 NL Leeuwarden
https://www.slimmerik-ondersteuning.nl 058-845 9574 Licentiehouder sinds 2016 Basisonderwijs, Begeleiding tot 18 jaar, Voortgezet onderwijs Friesland