Lezingen voor het onderwijs

 

Zitten er kinderen in je klas met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en loop je daarom geregeld tegen problemen aan tijdens het lesgeven? Wil je kunnen inspelen op een kind met autisme en hun breinwerking begrijpen, dan zijn de vernieuwde lezingen van Colette de Bruin van Geef me de 5 misschien iets voor jou!

Nieuwe lezingen 'Dit is autisme' en 'De aanpak bij autisme'
De twee nieuwe lezingen ‘Dit is autisme’ en ‘De aanpak bij autisme’ sluiten aan bij het nieuwe boek van Colette de Bruin, waarin haar methodiek wetenschappelijk onderbouwd is. Tijdens een lezing krijg je inzicht in de oorzaak van autisme, waardoor je het begrijpt en de bewezen praktische aanpak van Geef me de 5 kunt toepassen. Colette de Bruin neemt je mee op reis door het brein van iemand met autisme, je kunt daarna met haar praktische oplossingen en tips direct aan de slag.

Kijk hieronder voor een lezing bij jou in de buurt.

 

Colette de Bruin: “Ik vind het heel bijzonder hoe leerkrachten zich inzetten voor autisme in de klas. Hoe er hard wordt gewerkt aan het belangrijkste doel in het onderwijs, dat kinderen zich op de juiste manier ontwikkelen. Vele leerkrachten hebben onze lezingen, cursus of Post-HBO gevolgd en gebruiken Geef me de 5 dagelijks. Het is praktisch toepasbaar, juist omdat het zo mooi op maat te maken is voor ieder individueel kind, met of zonder autisme. Dat is de kracht van Geef me de 5 en waarom zoveel scholen en instellingen hier gebruik van maken.”

 

“Zo veel ‘aha’ momenten op één avond heb ik niet eerder ervaren. Ik kijk nu heel anders naar mijn leerlingen met autisme.” 

Ons lezingenaanbod

Auti-communicatie verbindt
Videolezingen on demand

Agenda

Lezingnaam Datum & tijd Prijs Locatie  
Auti-communicatie verbindt 28-5-2024 19:30 tot 22:00 € 18,50 Goes,
Theater de Mythe
Extern inschrijven
Auti-communicatie verbindt 11-6-2024 19:30 tot 22:00 € 18,50 Schiedam,
Theater aan de Schie
Extern inschrijven
Videolezing Dit is autisme On demand € 12,50 Online Bestellen
Videolezing De aanpak bij autisme On demand € 12,50 Online Bestellen

Dit zeggen anderen over onze lezingen

"Mijn ogen zijn weer geopend."
"We spreken nu als team een gezamenlijke taal."