Actueel

« Terug naar overzicht

Stichting Ambassadeurs Geef me de 5 is een feit!

26 september

Een langgekoesterde wens van Colette de Bruin is vandaag in vervulling gegaan: Stichting Ambassadeurs Geef me de 5 is een feit! De Stichting Ambassadeurs Geef me de 5 zorgt ervoor dat mensen die zich uiterst betrokken voelen bij Geef me de 5 nu als ambassadeur aan de slag gaan!

Frans de Bruin (directeur van onze zorgpartner Autimaat), Gerard Nijman (financieel specialist) en Manon Knook (coördinator ambassadeurs) ondertekenden vandaag de akte bij de notaris.

De ambassadeurs van de Stichting helpen mee met praktische zaken tijdens de lezingen van Geef me de 5 en geven hier bekendheid aan bij hen in de buurt. Bezoek je een lezing, dan zijn er ook altijd ambassadeurs herkenbaar bij aanwezig. De ambassadeurs zijn officieel vrijwilliger bij de Stichting Ambassadeurs Geef me de 5 en hebben hiervoor een korte training gevolgd. Wil je je verhaal met hen delen? Dat kan altijd, de ambassadeurs zijn geen hulpverlener maar ervaringsdeskundige en hebben vaak een gezinslid met ASS of hebben in hun werk hiermee te maken.

Ook ambassadeur worden?

Is Geef me de 5 ook jouw ‘way of life’ en wil je graag aan de slag als ambassadeur van Geef me de 5? Kijk dan even op deze pagina. Hier staat meer informatie over wat het betekent om ambassadeur te zijn en wat daar voor nodig is.