Actueel

« Terug naar overzicht

Onderzoek Cirkel van Autisme Spectrum Symptomen

12 juni

EXTRA VRAGENLIJST DEEL II
Bedankt voor uw interesse in het onderzoek naar de cirkel van Autisme Spectrum Symptomen. U kunt nog deelnemen aan deel II van dit onderzoek. Volg deze link om bij de vragenlijst van deel II uit te komen.

SLUITING VRAGENLIJST DEEL I
De vragenlijst van deel I van dit onderzoek is gesloten. De gegevens worden geanalyseerd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN
Houd de Geef me de 5 website www.geefmede5.nl en social media pagina's in de gaten. Zodra we meer weten, maken we dit bekend.

Namens Colette de Bruin en Fabiënne Naber,

hartelijk dank voor uw medewerking!

 

EEN BELANGRIJK ONDERZOEK, DOET U OOK MEE?

Wat fijn dat u interesse heeft in het meewerken aan dit belangrijke onderzoek.
Door deze vragenlijsten in te vullen, helpt u ons een duidelijk beeld te krijgen van hoe mensen verschillen in gedrag en eigen kenmerken. We willen graag meer weten over zowel alle sterke, als alle belemmerende eigenschappen van mensen. Door deze eigenschappen in kaart te brengen, willen we achterhalen welke kenmerken uiteindelijk kunnen leiden tot een mogelijke diagnose autisme.

We hopen met deze informatie de Cirkel van Autisme Spectrum Symptomen (zie ook het boek ‘Dit is autisme’) verder te kunnen specificeren, zodat iedereen uiteindelijk zijn eigen ‘unieke streepjescode van gedragskenmerken’ in beeld kan brengen.

Om dit te kunnen realiseren, vragen we uw hulp door het invullen van deze vragenlijst.

Klik hier om het onderzoek te openen en doe mee!

HOE HET IN ZIJN WERK GAAT

We vragen u om drie vragenlijsten in te vullen. In totaal zult u 174 stellingen beantwoorden.
Lees iedere stelling zorgvuldig en vink dan het antwoord aan dat het meest op u van toepassing is. Denk hier niet te lang over na, meestal is de eerste gedachte het beste. Voor iedere stelling is een viertal antwoordmogelijkheden gegeven: 1) erg mee oneens, 2) een beetje mee oneens, 3) een beetje mee eens en 4) erg mee eens.

Hiernaast vragen we u te beginnen met het invullen van 13 vragen waarmee we de drie vragenlijsten die daarop volgen, kunnen groeperen. We zullen verder geen persoonsgegevens van u vragen, het onderzoek is dan ook anoniem. Alle ingevulde lijsten worden verwerkt op de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Het invullen van de vragenlijsten kost u ongeveer 30 minuten. Daarna klikt u op 'verzenden'.

  
WIE MAG ER MEE DOEN AAN HET ONDERZOEK

Iedereen kan meedoen! Mensen met en zonder autisme van alle leeftijden, mannen en vrouwen, van alle culturen. Iedereen dus.

Iedereen is uniek en heeft unieke eigenschappen, hoe meer ingevulde vragenlijsten wij ontvangen, hoe beter wij de cirkel kunnen specificeren.

Kent u anderen die willen meedoen? Delen mag!


OP DE HOOGTE BLIJVEN

Houd de Geef me de 5-website www.geefmede5.nl en socialmediapagina’s in de gaten. Zodra we meer weten, maken we dit uiteraard bekend.


Namens Colette de Bruin en Fabiënne Naber hartelijk dank voor uw medewerking!