‘DIT IS AUTISME’

van hersenwerking tot gedrag

In ‘Dit is autisme’ wordt de praktische methodiek van Geef me de 5 wetenschappelijk onderbouwd door dr. Fabienne Naber. Geef me de 5 heeft voor alle herkenbare problemen bij autisme een praktische oplossing, want de Bruin en Naber weten waar de verstoring in het brein zich bevindt. Dit maakt ‘Dit is autisme’ dan ook uniek. Wie dit boek leest, zal door de herkenbare momenten en de bijbehorende wetenschappelijke onderbouwing dan ook vaak een ‘ah-ervaring’ hebben. Je krijgt hierdoor direct nieuwe inzichten in de omgang met iemand met autisme.

De methodiek

Het nieuwe boek is verschenen!

Wilt u het boek bestellen? Ga naar onze webshop!

Dit is autisme, van hersenwerking tot gedrag

Een geslaagde boeklancering!
06 november

en fantastische boeklancering van ‘Dit is autisme’ van Colette de Bruin, samen met dr. Fabiënne Naber!

Onder het toeziend oog van een overvolle zaal in het Stadstheater in Arnhem werd het boek officieel uitgereikt aan Wethouder Martijn Leisink van de Gemeente Arnhem. Gepresenteerd door Mimoun Oaissa, met een prachtig lied van Syntha van Alen en enthousiaste bezoekers was het samen met de gloednieuwe lezing een bijzonder feestelijke avond!

Bedankt voor je bezoek en dank aan iedereen die heeft meegewerkt om deze avond zo succesvol te maken!

Het boek kun je nu hier bestellen

Programma boeklancering
25 oktober

Het definitieve programma van de boeklancering is bekend! Bekijk 'm hieronder.
Het programma krijg je ook bij binnenkomst.

Tickets zijn verkrijgbaar via: http://bit.ly/2xS2ZEq

Programma boeklancering
Over de auteurs
Over de auteurs
17 oktober

Colette de Bruin

Colette de Bruin is een van de grootste autoriteiten op het gebied van autisme. Zij schreef de bestsellers Geef me de 5 en Auti-communicatie waar inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht. Met haar organisatie heeft zij het leven van duizenden gezinnen ingrijpend veranderd.

Over dr. Fabienne Naber
dr. Fabiënne Naber is neurobioloog en autismedeskundige. Zij is als doctor verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en doet al 20 jaar onderzoek naar autisme.

 

 

‘Geef me de 5’, ‘Auti-communicatie’ en 'Dit is autisme'
05 september

 

 

De boeken van Geef me de 5

‘Dit is autisme’ is het derde boek in de Geef me de 5-reeks. Alle drie de boeken vullen elkaar aan. ‘Geef me de 5’ is het basisboek en een must-have voor iedereen die te maken heeft met kinderen of volwassenen die extra duidelijkheid nodig hebben. De boeken van Geef me de 5 kun je apart van elkaar lezen, maar de Geef me de 5-reeks sluit wel op elkaar aan. Heb je alle boeken gelezen, dan begrijp je autisme, weet je hoe je er mee om moet gaan en welke communicatie je hierbij gebruikt.

Geef me de 5
In het eerste boek, Geef me de 5, staat wat praktisch werkt bij de omgang met mensen met autisme. Het boek is voor vele mensen en instellingen zeer effectief gebleken en is al bijna 100.000 keer verkocht.

Auti-communicatie
Auti-communicatie is het boek dat hierop volgt en hierin staat hoe je de communicatie met iemand met autisme effectief maakt. Dit heb je nodig om de methode Geef me de 5 geslaagd toe te passen en dit wordt gebruikt binnen het gezin maar ook in professionele setting.

Dit is autisme
De praktische effectiviteit van Geef me de 5 heeft zich al ruimschoots bewezen in de praktijk en is nu ook volledig wetenschappelijk onderbouwd in het nieuwe boek ‘Dit is autisme’.‘Dit is autisme’ is het derde boek in de Geef me de 5-serie. 

 

‘Geef me de 5’, ‘Auti-communicatie’ en 'Dit is autisme'
Maak kennis met 'Dit is autisme'
Maak kennis met 'Dit is autisme'
04 september

 

Op 2 november aanstaande lanceert Colette de Bruin haar nieuwe boek en jij kunt daar bij zijn!

Colette laat je tijdens de boeklancering samen met dr. Fabiënne Naber kennis maken met de bijzondere inhoud van ‘Dit is autisme’. Je bent getuige van de officiële uitreiking van het boek en je krijgt als eerste een kort voorproefje van de vernieuwde lezing. De avond wordt gepresenteerd door Mimoun Oaissa van o.a. ‘Het Klokhuis’ en de film ‘Shouf Shouf Habibi’. Na afloop heb je tijdens de boekenmarkt de kans om het nieuwe boek als een van de eersten in handen te hebben! Boek nu direct tickets voor de boeklancering.

Tickets bestellen

Dit is autisme
01 september

 

 

Over ' Dit is autisme'

‘Dit is autisme’ van Colette de Bruin is de langverwachte opvolger van ‘Geef me de 5’ en ‘Auti-communicatie’. In ‘Dit is autisme’ wordt de praktische methodiek van Geef me de 5 wetenschappelijk onderbouwd door dr. Fabienne Naber. Geef me de 5 heeft voor alle herkenbare problemen bij autisme een praktische oplossing, want de Bruin en Faber weten waar de verstoring in het brein zich bevindt. Dit maakt ‘Dit is autisme’ dan ook uniek. Wie dit boek leest, zal door de herkenbare momenten en de bijbehorende wetenschappelijke onderbouwing dan ook vaak een ‘ah-ervaring’ hebben. Je krijgt hierdoor direct nieuwe inzichten in de omgang met iemand met autisme.

De Geef me de 5-reeks

‘Dit is autisme’ is het derde boek in de Geef me de 5-reeks. In het eerste boek, Geef me de 5, staat wat praktisch werkt bij de omgang met mensen met autisme. Het boek is voor vele mensen en instellingen zeer effectief gebleken en is al bijna 100.000 keer verkocht. Auti-communicatie is het boek dat hierop volgt en hierin staat hoe je de communicatie met iemand met autisme effectief maakt. Dit heb je nodig om de methode Geef me de 5 geslaagd toe te passen. De praktische effectiviteit van Geef me de 5 heeft zich al ruimschoots bewezen in de praktijk en is nu ook volledig wetenschappelijk onderbouwd in het nieuwe boek ‘Dit is autisme’.

Bestellen in de webshop

Dit is autisme