'Dit is autisme'

van hersenwerking tot gedrag

Op 2 november is het zover, het langverwachte nieuwe boek van Colette de Bruin verschijnt!

De methodiek

Het nieuwe boek verschijnt over:

Op 2 november 2017!

Wilt u het boek reserveren? Bestel het in onze webshop!

Dit is Autisme-updates

Maak kennis met Dit is autisme
Maak kennis met Dit is autisme
01 september

Op 2 november aanstaande lanceert Colette de Bruin haar nieuwe boek en jij kunt daar bij zijn! Colette laat je tijdens de boeklancering samen met dr. Fabiënne Naber kennis maken met de bijzondere inhoud van ‘Dit is autisme’. Je bent getuige van de officiële uitreiking van het boek en je krijgt als eerste een kort voorproefje van de vernieuwde lezing. De avond wordt gepresenteerd door Mimoun Oaissa van o.a. ‘Het Klokhuis’ en de film ‘Shouf Shouf Habibi’. Na afloop heb je tijdens de boekenmarkt de kans om het nieuwe boek als een van de eersten in handen te hebben! Boek nu direct tickets voor de boeklancering.

Tickets bestellen

De langverwachte opvolger van ‘Geef me de 5’ en ‘Auti-communicatie’
18 augustus

‘Dit is autisme’ is het derde boek in de Geef me de 5-serie. Alle drie de boeken vullen elkaar aan. ‘Geef me de 5’ is het basisboek en een must-have voor iedereen die te maken heeft met kinderen of volwassenen die extra duidelijkheid nodig hebben.

‘Auti-communicatie’ is het vervolg op Geef me de 5 en onmisbaar in de communicatie met iemand met autisme. De communicatiehandvatten die in er in beschreven staan, sluiten direct aan op de breinwerking en zijn daarom zo ontzettend effectief. Als je Auti-communicatie kunt toepassen, scheelt het een heleboel strijd en voorkomt het relatieproblemen. Zowel tussen ouder en kind, als tussen partners onderling. Auti-communicatie is natuurlijk ook in professionele setting toepasbaar. ‘Dit is autisme’ beschrijft waarom Geef me de 5 werkt. Het geeft de wisselwerking weer tussen het gedrag en de breinwerking en beschrijft ook de aanpak van het gedrag. Het is een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van Geef me de 5, op een toegankelijke wijze beschreven.

De langverwachte opvolger van ‘Geef me de 5’ en ‘Auti-communicatie’
Dit is autisme
Dit is autisme
14 juli

‘Dit is autisme’ van Colette de Bruin is de langverwachte opvolger van ‘Geef me de 5’ en ‘Auti-communicatie’. Een boek vol met nieuwe inzichten, waarin de benadering van Geef me de 5 wetenschappelijk is onderbouwd door dr. Fabienne Naber. De Bruin koppelt dit in haar boek direct aan de praktijk, waardoor je iemand met autisme beter begrijpt en je problemen beter kunt voorkomen of oplossen. Uniek aan dit boek is dat de hersenwerking van iemand met autisme zo concreet is gemaakt, dat het gedrag hierbij vanzelfsprekend is.

Bestellen in de webshop